torstai 18. heinäkuuta 2019

LankakulhoKesäillan välityönä päätin nopeasti neuloa kotiin tiskirätin, ihan niinkuin tarpeeseen. Löysin pienen kerän lankaa, joka oli väriltään ja matskultaan täydellinen tähän. Neulon nykyään aina kerän sisältä siitä syystä, että kerä pysyy kivasti vierellä ja paikoillaan. Vaan tämäpä ei pysynyt, vaan kieri monta kertaa sohvalta lattialle. Kun oltiin kerän kanssa otettu tarpeeksi monta matsia siitä kumpi päättää neulomispaikan, päätin voittavani tän erän ja otin esiin Lankakulhoni


Lanka rei'istä pyöräyttämällä läpi, kansi kiinni ja niin pääsimme kerän kanssa sopuun ja saimme neulottua meille tiskirätin loppuun.


Kulhoa ihastellessa mietin, että pieni keskeneräinen työ onkin aika helppo ottaa mukaan ja on kivan näköinen vaikka sohvallakin. Käsityöystävälle voisi olla myös aika kiva lahja viemisiksi.


Ainiin ja se tiskirätti, se on tässä. Ihan perus, helmineuleena neulottu.
Tuotteesta infoa:"Mainio lahjaidea neulojalle tai virkkaajalle!

Tämä kaunis lankakulho helpottaa huomattavasti neulonta- ja virkkaustöitä: lankakerä pysyy siististi paikoillaan, eikä pyöri lattialla tai mene sotkuun. Kannellisessa kulhossa keskeneräinen käsityö on helppo ottaa matkalle mukaan eivätkä esimerkiksi kissaystävämme pääse leikkimään kulhossa pyörivällä langalla. Lankakulho on suunniteltu ja valmistettu Suomessa 3D- tulostamalla biopohjaisesta ja biohajoavasta PLA- muovista.

    28 värivaihtoehtoa
    Allergia- ja luontoystävällinen PLA -materiaalia
    Valmistettu 3D-tulostustekniikalla (hukkamateriaalia ei synny)
    Valmistettu Suomessa tuulisähköä käyttäen

Materiaali: Luontoystävällinen PLA -muovi
Koko: leveys 16cm, korkeus 16cm"

Omasi hankit tästä: Kuultokuva.fi


2 kommenttia:

  1. Sähän oot aivan supertaitava! Oon ihastellut näitä sun blogissasi esittelemiä töitä jo hyvin pitkään, en vain ole kommentoinut aikaisemmin mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi, KIITOS Jari. Kiva kuulla ,lämmittää mieltä 🙌🏼

      Poista

Kommentteja? Palautetta? Risuja tai ruusuja, voit jättää sen tähän!