maanantai 5. elokuuta 2019

Born to knit - neulepaita

Alkuvuodesta Novitan tipahtaessa postiluukusta oli sopiva rako tehdä lehdestä joku kiva neule. Olin saanut joululahjaksi  _valtavasti_ lankoja, siis niinkuin oikeesti ihan järjettömän määrän. Eivät oikein mahtuneet kaappiin. Oli siis varaa valita mitä tekis ja millä langalla.


Bongasinkin kivan ohjeen lehdestä ja tein pitkästä aikaa jonkun muun suunnitteleman ohjeen mukaan.Valmista tuli ja neule oli tekstin silmukointia vaille valmis. 
En tietenkään voinut vastustaa kiusausta jättää yhtä kirjainta vajaaksi. Hihittelin omalle vitsilleni samalla kun avokki tokas "Eihän toi tarkota mitään?  Mietin sitä hassua mainosta, jossa pariskunta tiirailee kiikareilla vastarannan vähäpukeista mimmiä, jonka tatuoinnissa lukee  "Porn in the USA" joka on mielestäni nerokas. Olisko ollut silmälasi mainos? En muista. [Edit: Sain linkin alkuperäiseen mainokseen, löytyy tästä: Nissen - tatuointi ]

Silmukoin lopulta kirjaimen loppuun ja nyt me ollaan valmiita syksyn tuloon. Paluu arkeen koittaa keskiviikkona ja siirryn ihan uusille urille opiskelun lomassa. Jännittää ja perhoset vatsassa kertovat, että se on jotain ihanaa. Kivaa syksyn alkua just sulle! Joko sulla on syksyn neuleet puikoilla?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja? Palautetta? Risuja tai ruusuja, voit jättää sen tähän!