tiistai 17. lokakuuta 2017

DIY Tunnelmavalot


Tänä vuonna meidän tunnelmavalot muodostuvat höyhenistä. Olen aina pitänyt höyhenistä, mutta puolitoista vuotta sitten niiden merkitys itselleni syventyi hyvinkin läheisen perheenjäsenen menetyksen myötä. Höyheniä on sittemmin ilmestynyt eteeni tärkeissä tilanteissa. Raskaan ikävän tai järisyttävän onnentunteen keskellä. Energioiden sinkoillessa ympärillä. En oikeastaan edes välitä, ajattelevatko muut niiden olevan sattumaa tai hölynpölyä, koska tuo symboli on muodostunut itselleni tärkeäksi jonkinlaiseksi punaiseksi langaksi arjen keskellä, joka muistuttaa elämän tärkeydestä ja herättää huomaamaan pienet hetket, sekä olemaan kokonaisuudessan läsnä.Viime vuoden paperitähtivalosta (Klikkaat sen TÄSTÄ) otin käyttööni valon lähteen, jonka ympärille kiinnitin rautalangalla höyheniä tähden muotoon. Herkkä ja höyhenenkevyt tunnelmavalaisin sopii niin jouluun kuin koko pimeän ajan ihan sisustuselementiksikin. Tai ikkunaankin.Punoin höyheniä myös valosarjan ympärille ja ihastelin lopputulosta. Aika ihanat tälläisenäkin.


Täytyy sanoa, että kuvien ottaminen juuri aurinkoisena iltapäivänä vei hieman valojen tunnelmaa toiseen suuntaan... mutta uskon, että ideasta saa kiinni..Ehdoton lempparini tuli kuitenkin tästä. Pudotin tunnelmavalot lasimaljakkoon ja ripottelin höyheniä mukaan. Istuin höyhenvalon edessä muutamia minuutteja ja pääsin lähes meditatiiviseen tilaan.
Jos kuitenkin olet enemmän "pompom" tai "tupsu" -ihmisiä, voit tehdä tupsuja ja asetella niitä valosarjaan oman mielen mukaan!Onko joulu/tunnelmavalojen laittamiselle jotain virallista "oikeaa" ajankohtaa? Itselläni on ollut tapana asennella tunnelmavalot palamaan ympäri kotia pyhäinpäivänä. Jotenkin se on se hetki, kun itselle syttyy SE fiilis. Tästä se tunnelman rakentaminen talvea kohti voi alkaa!2 kommenttia:

  1. Marraskuun alussa itsekin virittelen tunnelmavalot parvekkeelle ja sisälle. :) Joskus jo lokakuussa. Kyllä tässä jo lisävaloa kaipaakin, kun tuntuu päivänvalo loppuvan kesken. Iltaisin kynttilöitä palamaan, piristää kummasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynttilät onkin ihania 😍 Tosiaan pimeys alkaa nyt jo tuntumaan vireystasoissa!

      Poista

Kommentteja? Palautetta? Risuja tai ruusuja, voit jättää sen tähän!