perjantai 1. joulukuuta 2017

PörröneuleEnsimmäinen joulukuuta ja lunta sataa. Ihanan jouluinen ja jotenkin lämmin tunnelma. Tuo lämmin tunne johtuu osittain siitä, että sain oman pehmoisen pörröneuleeni valmiiksi. Älyttömän nopea hommahan se oli. Tilasin viisi kerää Novitan Pilvi -kerää harmaana. Pitkästä aikaa tein jopa valmiin ohjeen mukaan, Novitan Pilvi -paidan. Ihanaa olla puikoissa välillä niin, että joku muu hoitaa kartturin hommat ja voi itse vaan neuloa miettimättä neuleen suuntaa. No, tietysti muokkasin ohjetta helman ja hihojen pituudessa, koska ohjeessa molemmat tuntuivat jäävän aika lyhyeksi. Puikotkin oli numeroa viis ohjeen kutosen tai seiskan sijaan. Mutta ei mitään järkeä, kuinka ihanan pehmeää ja miellyttävää lankaa oli neuloa! Silmukat neuloutuivat kuin itsestään ja valmista tuli nopeasti. Paitaan kului vajaa neljä kerää, loput langasta jäi pörrösukkiin ja tuubihuiviin.Ystävälläni Veronicalla (josta kerroinkin aiemmin TÄSSÄ) on omaa yritystoimintaa Forever Living products hyvinvointituotteiden parissa ja keskustelimme tuolloin yhteistyöstä, jonka voisi toteuttaa jossakin hyvässä ajankohdassa, kun se tuntuu luontevalta. Tämän neuleen myötä mietin omaa hyvinvointiani ja miten se on vuosien ajalla muuttunut. Olen lopettanut tupakoinnin vuosia sitten ja yhä enemmän keskityn syömään paremmin ja puhtaammin. Viime aikoina olen kiinnittänyt enemmän huomiota materiaaliin, mitä ylläni haluan pitää. Neuleen täytyy tuntua mukavalta, eikä se saa kiristää tai olla sähköistä matskua. Minimalistisen elämäntyylini myötä aiempi "mitä enemmän, sitä enemmän" -tyylini on muovautumassa kohti "mitä vähemmän ja parempaa, sen enemmän" -tyyliin. Tällä on ollut itseasiassa myös paljon vaikutusta sille, mihin käsitöihin ja diy- hommiin enää ryhdyn. Lankavarastoa minulla ei juurikaan enää ole, vaan ostan tarpeeseen ja tätäkin neuletta varten tuota Pilvi -langan akryylisekoitetta jouduin miettimään käytössä.Ystäväni Veronica piti kerran meille hyvinvointi-illan, jossa esitteli Foreverin tuotteita. Esittely oli vaikuttava. Halusin illan päätteeksi valita itselleni Aloe vera -deodorantin nykyisen alumiinipohjaisen tilalle. Valitsin myös Aloe veraisen hammastahnan, jolla koin sittemmin olevan vaikutusta ärtyneisiin ikeniini. Ostin myös Aloe vera gellyn, jolla olen rasvannut ihoani iltaisin ja jostain syystä olen kokenut ihon hehkuva aamuisin kauniimmin.

Koin, että tässä olisi hetki laittaa ystäväni kanssa hyvinvoinnin yläfemmat yhteen. Koska blogin Facebook -sivujen 500 tykkäyksen raja ylittyi, oma teemani on liikkunut hyvänolon ympärillä ja koska ystäväni tarjoaa hyvinvointituotteita ja joulukin on tulossa, on aika järjestää arvonta!

 

Arvomme hyvinvointipaketin, johon sisältyy Aloe Scrub - hellävarainen kuorintavoide sekä Aloe Propolis Creme -kuivan ihon kosteuttaja. Lähetämme tuotteet postitse. "Aloe Scrubin ansioista ihosta tulee kirkas, ja sen solujen uudistumisprosessi tehostuu. Aloe Scrub ehkäisee hellävaraisen kuorivan vaikutuksensa ansiosta myös kuivumista ja muita vaurioita, joita synteettiset tuotteet saattavat aiheuttaa. Sitä voidaan käyttää koko vartalolla, jopa kasvoilla. Aloe Propolis Creme on pehmentävä ja kosteuttava ihmetuote, joka sisältää ihoa helliviä ainesosia, kuten Aloe veraa ja propolista. Sen koostumus on täyteläinen ja siinä on ihana hunajan tuoksu."

Kerro Facebookin Elengiina- sivulla OMAA HYVÄÄ OLOASI EDISTÄVÄ TEKIJÄ TAI VINKKI tästä:  www.facebook.com/elengiina JA käy tykkäämässä Aloe Veronican sivusta tästä: https://www.facebook.com/aloeveronicam/
Arvonta suoritetaan kommentoijien kesken 12.12. klo 18. ja palkinnoksi lähetämme sinulle hyvinvointipaketin joko itsellesi tai joululahjaksi! (Facebook ei ole osallinen arvontaan)


Hyvää oloa, jouluista tunnelmaa ja arvontaonnea toivoen sinulle, Elengiina ♥

2 kommenttia:

  1. Miten upea hattara tuo neuleesi on. Aivan ihana. Minun hyvä olo lähtee monista asioista, siitä, että voin ommella, tehdä ruokaa...sambata ja pyöräillä. Minulle kaikkein isoin juttu on se, että saan nähdä oman käteni jäljen. Se edistää hyvinvointiani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melissa oon sun kanssa niiiin samaa mieltä; Neuleesta tuli ihana tuosta langasta ja tosiaan oman käden jäljen näkeminen on se juttu! 👌🏼 Tarviiko sambaamiseen olla hyvä kropan liikkuvuus? 🤔 Ja hei, jos tahtosit olla arvonnassa mukana tällä kommentilla, tuu Facebookin puolelle kommentoimaan 😊

      Poista

Kommentteja? Palautetta? Risuja tai ruusuja, voit jättää sen tähän!