perjantai 18. toukokuuta 2018

Annie Sloan -kalkkimaali

Kalkkimaalista on moneksi!

Ideoimme parvekkeen tyhjälle seinälle VIHERSEINÄÄ. Halusin kuitenkin jättää lattia-alan tyhjäksi ja näin ollen köynnöskasvi sai asettua seinäkkeen päälle ja kasvaa sieltä alaspäin. Puutarhamyymälästä mukaan lähti nopeakasvuinen humala (humulus lupulus), säkki multaa ja styroksinen istutuslaatikko. Styroksinen siksi, että humala kuulemma saattaa selvitä talven yli styroksin ansiosta. Plussaa laatikon edukkuudesta; Vain vajaat 15 egeä!

Harmikseni värivalikoimaa oli tasan yksi; Tummanharmaa.
Harmaa on kiva, mutta ei valkoisen seinäkkeen päällä, kun tarkoitus oli naamioida ruukku yhtenäiseksi seinän kanssa.

Mutta tässäpä muistettiin kaapista löytyvä Annie Sloanin valkoinen kalkkimaali, jota voisi kokeilla istutuslaatikkoon.
Siispä pari sutaisua, laatikko aurinkoon kuivumaan ja parissa tunnissa pääsin jo istutushommiin. Maalipinnasta tuli tosi hyvä ja peittävä. Ensi talveen mennessä selviää, kestääkö maali muuttuvat sääolosuhteet.
Lopputulos on kokonaisuudessaan siisti ja istutuslaatikko häipyi juuri sopivasti taustaan. Nyt vain rentoutumaan ja nauttimaan kasvusta. Toivon mukaan viherseinä kasvaa nopeasti!
Tätä kalkkimaalia muuten voit ostaa täältä: wwe.teeteeshop.fi

Mukavaa viikonloppua ja aurinkoisia päiviä ☀️

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä, kiva jos löytyy apua ❤❤❤

   Poista
 2. Hei! Tuossa ei näytä olevan parvekelaseja, joten ei hätää. Kannattaa huomata, että humala tuottaa htbin tahmaista ja sotkevaa ainetta, joten ei laseja vasten sovi. Viherseinä on kiva idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai no tämähän on hyvä tietoisku. Ei ole laseja kuin tuossa vieressä joten täytynee huolehtia, etteivät pääse kosketuksiin keskenään 😊 Kiitos!

   Poista

Kommentteja? Palautetta? Risuja tai ruusuja, voit jättää sen tähän!