torstai 9. helmikuuta 2017

DIY Kivi -spraymaali


...Ostoslistalla oli pitkään ollut valkoista spraymaalia. Halusin maalata korit, jotka lojuivat wc:n seinähyllyillä. Yllätyksenä shoppailureissulla lähti mukaan valkoisen spraymaalin vieressä hengaillut Maston Stonespray. Spray jättää kivimäisen, karhean hiekkaisen pinnan ja valittavana on kolme sävyä; Granite (musta), Marble (harmahtava) ja Sandstone (vaaleampi). Tässä käytin Marblea.
"Maston spraymaalit soveltuvat lähes kaikkien pintojen maalaukseen, ja niillä voit maalata lähes kaikkia materiaaleja, kuten puuta, metallia, lasia, kiveä, betonia ja kovia muoveja"Suojasin kylppärin lattian ja seinät ja aloin maalaamaan. Maali oli hämmentävää, koska se näytti sylkevän hiekkaa mutta koskettaessa se oli täysin vetistä maalia jossa oli mustia, valkoisia ja harmaita täpliä. Kuivuessaan pinta kuitenkin oli kuin liimattua hiekkaa. En käsitä. Kokeilin tuotetta myös maljakkoon ja lasiseen saippua-annostelijaan. Suojasin maalarinteipillä ne kohdat johon en halunnut maalia. Tarttui hyvin. Maljakosta tuli upea statement hyllylle.

Tältä se näyttää läheltä.

Seuraavana päivänä naputtelin hyllyt takaisin paikoilleen ja asettelin valkoiseksi maalatut korit päälle. Tunnelmasta tuli oikein kiva, juuri sellainen kuin halusinkin.


Kyllä rakastuin tähän tuotteeseen. Maksoi noin 15 euroa ja riitti tasan näihin kahteen hyllyyn, maljakkoon ja saippua-annostelijaan. Mietin pienen wc:n takaseinän maalaamista samaisella aineella, mutta kustannuksiltaan se ei taitaisi olla järkevää verrattuna muihin myynnissä oleviin seinien kivimaaleihin. Mutta tuotteella on silti rajattomat käyttömahdollisuudet sisustuksessa niin pienesti kuin isosti. Kiva lahjavinkki myös tuunaaville ystäville! 

2 kommenttia:

Kommentteja? Palautetta? Risuja tai ruusuja, voit jättää sen tähän!