perjantai 8. tammikuuta 2016

DIY Matto - Tee itse matto

Heiheihei!

Suoritin toisen kouluni loppuun eli olen nyt valmis Sisustaja (!!). Juhlin heti kun saan paperin konkreettisesti käteeni! Loppuvuonna puuhastelin paljon kaikenlaista, kuten..


..Virkkasin TÄHTIMATON tämän ohjeen perusteella.Tähtikuvio oli kokeilu, jota voi jatkaa myöhemmin isommaksi. Seuraavaksi ajattelin hommata tummempaa harmaata ja tehdä sillä ison tähtimaton. Tämä projekti on juuri niin nopea, että sopii kaltaiselleni "nyt-heti-mieluummin-jo-eilen" -persoonalle erittäin hyvin.


Tämän jälkeen etsin käsiini ostamani maton alle laitettavat liukuesteet ja otin viime loppukesästä ostamani ihanan leveän ja pehmeän Viking of Norwayn Embla -langan käyttööni. Leikkasin pitkän pätkän samanväristä lankaa jolla ompelin rivi kerrallaan kiinni.
 Kun olin tyytyväinen maton pituuteen, leikkasin liukuesteen poikki.


Matosta tuli ihanan paksu ja pehmeä jalkojen alla. Langan reunassa on pienen pieniä blingblingejä antamassa ripauksen ylellisyyttä.


Tästä tuli ehkä paras lempimattoni ikinä. Ihana, hillitty ja tyylikäs lopputulos.

6 kommenttia:

 1. Hyvä idea ja toteutus liukuestematossa! :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään tuosta tähdenmuotoisesta.

  VastaaPoista
 3. Toi tähti matto on kiva, mulla on muutama tähti matto, mutta ne on erilaisia, pyöreitä ja se tähti siellä sisällä. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 4. Mistä toi vessan ihana valkoinen laatikkosysteemi on?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään muista.. Ehkä Jyskistä? Mutta oon spray-maalannut sen valkoisella 😄

   Poista

Kommentteja? Palautetta? Risuja tai ruusuja, voit jättää sen tähän!