sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuoden 2017 pilalle menneet valokuvat ja käsityöt

Aina ei mee niinkuin piti. Ei myöskään tänä vuonna. Tässä kuvatiivistelmä asioista, joita ette nähneet blogissa ollenkaan...

Alkuvuodesta tein diy -postauksen kivi -spraymaalista, jonka esittelin tässä: DIY kivi-spraymaali
Maali itsessäänhän toimi oikein näppärästi, mutta saippua-annostelijaa kuvatessani tajusin saippuan olevan loppumaisillaan, joten täytin pulloa hieman vedellä. No, pohjalla olevat kivet ja vanha saippua yhdistettynä vaahtoavaan veteen tekivät saippuasta oikein herkullisen kuvattavan. Kuvat jäi postaamatta..Sitten suunnittelin aivan ihanan Graphic -neuleeni, jonka alkuperäinen postaus löytyy tästä: Graphic neuletakki  
Kuvaus oli hieman haasteellinen ja tuntui, että oli vähän bad hair- ja bad face -päivä. Halusin kuvista täydellisiä ja sitten niistä tuli..

Sitten isä sai syntymäpäivälahjaksi neuleen, joka saattoi olla kaksi(kymmentä) kokoa liian suuri... Tätä en tuonut blogiin lainkaan.


Kesällä keittiötä, seiniä, saunaa, kattoja ja ikkunalistoja maalatessa fleda näytti tältä. Huomasin asian toki vasta illalla, kun ensin olin koko päivän viilettänyt tällä haisunäätä -lookilla kaupungilla.
Maalausjutut löytyy näistä: Valkoinen sauna ja Helppo ja edullinen pintaremontti


Alkusyksyn neuloosin käynnistyessä yritin kuvata selfie -kepillä sukkien pohjia avokin hihittäessä sohvalla. Plussana koira käyskenteli kuvissa. Elengiina -sukat löydät tästä: TennarisukatIhanan pörröneuleen kuvauksissa, ohjeistaessani kuvaajaa, näytin aivan humalaiselta.
Selväpäisemmät kuvat klikkaat tästä: PörröneulePietaa kuvatessa oli jälleen hankalaa. Värit neuleessa muuttuivat kamerassa, eikä mulla ollut kuvausassaria. Suurin osa kuvista oli joko liian tummia tai liian vaaleita. Kuvasarjaa läpikäydessä tuli vastaan kuv(i)a josta tuon tuskan voi nähdä.
Pietan alkuperäinen juttu on tässä: Pieta


Vuoden kruunasi jälleen isälle neulottu, tällä kertaa edellistä vielä suurempi, neule. Isä oli tyytyväinen, joten ensi vuonna täytyy ehkä tehdä vielä yksi kokoa isompi?

No, eihän tässä ole läheskään kaikki pieleen menneet kuvat, koska en löytänyt alkuvuoden muita kuvia lainkaan. Koneeni on joko poistanut ne, tai sitten olen itse klikannut deleteä :D
Ihan mieletöntä, parempaa, hauskaa ja rentoa Uutta vuotta 2018 just sulle!

 

7 kommenttia:

 1. Hahah, loistaka kuvakooste kulissien takaa! Rattoisaa alkavaa vuotta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😃 Ajattelin jos tää onkin ihan nolo 🙈

   Poista
 2. Ihan mahtava postaus! Kiitos tästä! :D Näinhän se just välillä menee. Onnea, iloa ja inspistä (ja uskallusta epäonnistua kanssa välillä) uuteen vuoteen! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos ❤ Inspiraatiota ainakin löytyy joten sillä kohti uusia (epä?)onnistumisia! 😃

   Poista
 3. Ihana postaus, tämä lohduttaa meitä tumpelompien blogien pitäjiä jotka katselemme useimmiten täydellisen upeita käsitöitä muissa blogeissa :-) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että ollaan kaikki enemmän tai vähemmän tumpeloita sekä onnistujia 😄 Joskus visio vaan on parempi kuin lopputulos. Tärkeintä on tekemisen meininki ja hyvä fiilis 👌🏼 Kiitos ❤

   Poista

Kommentteja? Palautetta? Risuja tai ruusuja, voit jättää sen tähän!