lauantai 29. kesäkuuta 2019

Voita omaksi ITSE SUUNNITTELEMASI korvakorut!





Tässäpä ihana juttu kiireisille DIY -tekijöille, lahjahankintoja miettivälle, itseään hemmottelevalle tai ihan kelle tahansa!  Jälleen kerran uusi ihana löytö, johon törmäsin sattumalta.

Olen joskus harkinnut, että tekisin korvakorut itselleni tai vaikka lahjaksi muille. Oon oikeesti tainnut elämässäni tehdä tasan yhdet korvakorut, nekin emalointikurssilla, kun korvispohjia oli siellä myynnissä ja emalitäytteet niihin tuli kurssin mukana. Korujen teko omalla kohdalla on tyssännyt yksinkertaisesti ideoiden puutteeseen ja osien hankintaan.

Vaan nytpä on mahdollista suunnitella ja klikkauksella tilata minkälaiset korvakorut tahansa. 

Homma toimii niin, että klikkaat itsesi sivustolle Kuultokuva.fi, kohtaan "Korvakorut omasta mallista". Sivustolla on paljon upeita valmiita malleja, mutta voit myös ladata ihan oman mallikuvankin. Valitse väri ja koko ja homma on siinä. 

Itse latasin oman kuvan höyhenestä, väriksi valitsin harmaan ja pienimmän koon. Lopputulos on ihan mieletön.  Tuotteiden juju piilee 3D -tulostustekniikassa, tuulisähköä käyttäen ilman hukkamateriaaleja sekä allergia- ja luontoystävällisessä PLA -materiaalissa.   Sivustolta löytyy paljon muutakin ällistyttävän hienoa.  "Kuultokuvatuotteita voit tilata esimerkiksi omista valokuvistasi tai vaikkapa lastesi piirustuksista teetettyinä. Toiminnan takana on tekniikkaa rakastava käsityöläinen, Kai Kortelainen. Käsillä tekeminen on Kailla sukuperintöä, esimerkiksi hänen isoisänsä oli käsistään taitava muurari. Ensimmäiseltä koulutukseltaan Kai onkin metalliartesaani. Vaikka metalli vaihtui tietokoneisiin hänen opiskeltua myöhemmin tietotekniikkainsinööriksi, palo käsillä tekemiseen on koko ajan pysynyt vahvana.  Kain luontainen kiinnostus suunnitteluun ja uuden luomiseen synnytti ajatuksen 3D-tulostustuotteita valmistavan yrityksen perustamisesta. Idean itämistä myös vauhditti Kain harrastama Nordic Garrison hyväntekeväisyystoiminta: hän alkoi kokeilla, miten elokuvarekvisiittaa voisi valmistaa itse. Tämän kautta Kai huomasikin, miten 3D-tuotteiden suunnittelulla ja valmistamisella hän voi yhdistää molemmat kiinnostuksen kohteensa, käsillä tekemisen ja uusimman teknologian.  Ekologiset tekijät ovat toiminnassa tärkeitä, Kuultokuvan tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja ne tuotetaan tuulisähköllä. Kai suunnittelee tuotteita mutta haluaa myös antaa mahdollisuuden jokaiselle toteuttaa ideoitaan itsesuunniteltujen tuotteiden, esimerkiksi korvakorujen, muodossa. Kuultokuvan toimintaideologiaa voikin kuvata ekologisuutta ja osallistavuutta painottavaksi. "




Päätettiin Kuultokuvan kanssa laittaa arvonta pystyyn ja nyt sulla on mahdollisuus voittaa itse suunnittelemasi korvakorut missä värissä ja missä koossa tahansa. Mun mielestä aika upee palkinto! Klikkaa itsesi kisaan Facebookissa & Instagramissa TÄSTÄ : www.instagram.com/elengiina
www.facebook.com/elengiina

⬆️ Jos osallistut molemmissa, tuplamahikset voittoon!